top of page
  • Foto van schrijverTheadrôme

Wat te doen in september? Throwback Friday, Back to our younger years edition 8/9


Party like it's 1999

Theadrôme in Wilrijk staat bekend om zijn legendarische feestjes! Iedere maand organiseren we op vrijdag een fuif die ons terugbrengt naar de tijd waarin gitaren, rockbands en popsterren de muren van onze slaapkamer sierden en door de boxen van onze radio loeiden. Op vrijdag 8 september mag u onze Back to our younger years edition zeker niet missen!


Klassiekers uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 wisselen elkaar af en dit overgoten met de gekende Theadrôme saus! U ongedwongen doen genieten van de muziek die we zo goed kennen en u even weer helemaal 18 jaar doen voelen, dat is waar onze fuiven voor staan.


Throwback fridays met DJ Willy
Theadrome presents

Herinneringen ophalen en nieuwe ervaringen

Tijdens onze Throwback Friday fuiven komen alle mooie herinneringen uit een onbezonnen jeugd terug. Het liedje waarop u de eerste keer een slow hebt gedanst of de gitaarsolo die u helemaal uit het hoofd kent. Theadrôme brengt fuiven zoals u ze vroeger kende weer helemaal tot leven! Wij creëren de sfeer van de scoutsfuiven, discotheken en bals zoals ze vroeger in elke gemeente voorkwamen en hopen u weer dat jeugdige gevoel te geven van weleer.


Voel de nostalgische energie in een moderne omgeving! Van new wave tot rock, van britpop tot disco, de Throwback Friday party in Theadrôme te Wilrijk laat al deze stijlen knallen op de thematische fuiven. Onze befaamde feestjes krijgen ongetwijfeld een vaste plaats in uw maandelijkse agenda.


Reserveer tijdig

Nog geen plannen op 8 september 2023? Dan verwachten wij u die avond in Wilrijk op de Back to our younger years edition! Boek vandaag tickets voor deze nostalgische party en nodig vrienden en familie uit om samen te komen genieten. Geen gedoe om uw wagen te parkeren, er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van Theadrôme.


Mis deze party niet.

49 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page