top of page
  • Foto van schrijverTheadrôme

Wat te doen in juni? Throwback Friday, DJ Set met DJ Willy 30/6


Zo herbeleeft u de tijd van toen. Mis het niet: Throwback Friday

Bent u ook een al wat minder jeugdige jongere en kijkt u met weemoed, maar ook met veel plezier terug op uw jeugdjaren met de bijbehorende muziek? Dan is Throwback Friday voor u het niet te missen feestje!


Throwback fridays met DJ Willy
Theadrome presents

Do you like to move it?

Houdt u op tijd en stond wel van een dansje op een leuke vrijdagavond? Dan is Throwback Friday uw ideale event. DJ Willy zorgt ervoor dat u zich voor een avond opnieuw in the old days waant. De grootste hits uit lang vervlogen tijden passeren de revue. Wat dacht u van een streepje ABBA afgewisseld met tijdloze eighties-deuntjes en daarna nog wat muziek uit de jaren negentig?


Speciale omkadering

Throwback Friday vindt plaats in de legendarische Theadrôme in Wilrijk. In die feestzaal aangekomen, waant u zich in één klap in de gouden jaren van weleer. Tijden waarin u probleemloos uren op de dansvloer doorbracht en een eindeloos uithoudingsvermogen had. In Theadrôme bent u in een discotheek van toen en zorgen we vanzelfsprekend voor aangename randanimatie. Zo klopt het nostalgische plaatje tot in de kleinste details.


Zwaaien met die dansbenen

Zin om uw dansbenen nog eens uit te slaan en tegelijkertijd te genieten van de fijnste beats uit uw jeugdjaren? Mis dan zeker Throwback Friday in Theadrôme in Wilrijk niet. U wordt er getrakteerd op een fijne dj-set van DJ Willy. Die kent alle kneepjes van het vak en wisselt klassiekers probleemloos af met catchy deuntjes uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90, die zelfs de grootste tooghangers in beweging brengen. Ga voor de coolste muziek en een grote scheut nostalgie.


Zin om uzelf nog eens goed te laten gaan tijdens een onvergetelijke vrijdagavond? Boek dan nu uw tickets voor Throwback Friday met DJ Willy in Theadrôme in Wilrijk!


28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page