top of page
  • Foto van schrijverTheadrôme

Wat te doen in Januari? Throwback Friday met muziek uit de jaren '80-'90!

Iconische klassiekers, om terug zorgeloos te feesten als vroeger


Elke tijdsperiode kende bewonderenswaardige figuren, memorabele feesten en heuplosmakende muziek. Bij Theadrôme brengen we vanaf january 2023 een ode aan deze vervlogen oeuvres met thema-avonden en grootse animatie. Van megadiscotheken tot 90’s rock, Disco, New Wave en New Beat: geen concept te gek of te groot. Onze eerste Throwback Fridays vinden plaats op vrijdag 20 januari en vrijdag 27 januari. Ontdek hier welke unieke ervaring we je zullen aanbieden tijdens deze Throwback Fridays!



De jaren ‘80 en ‘90

De 80’s is een tijd die nog altijd massaal onze media en mode beïnvloedt met zijn synthesizers, Madonna en felle kleuren. Wat een tijdsgeest om in te duiken! Met opgestoken haren, slouch sokken en tijdloze muziek. Dan hebben we het nog niet eens over de bepalende jaren ’90: met jeansbroeken, de opkomst van grunge, en de hit-serie Friends.

Is het mogelijk om 20 jaar muziek samen te vatten tijdens twee avonden? Kan het ooit zo goed zijn als het vroeger was? We beseffen dat dit een titanenwerk is, maar toch zullen we het proberen. Vervoeg ons op een extatische reis vol catharsis, plezier, en muziek die de tand des tijds heeft doorstaan. Want soms had opa inderdaad gelijk als hij voor de duizendste keer klaagde, “Vroeger was alles beter.”

Theadrôme neemt je graag terug mee naar het verleden, een tijd van onschuld en zorgeloosheid. Kom met ons terugblikken op vervlogen tijden op vrijdag 20 januari en vrijdag 27 januari en ga net als vroeger los op de beste 80’s & 90’s muziek.


Bestel nu alvast jouw tickets op onze website Theadrôme en verheug je op een geweldige 'throwback' in de tijd.

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page