top of page
  • Foto van schrijverTheadrôme

Wat te doen in april? Throwback Friday, Friday night disco fever


Waarom u ook eens naar een Throwback Friday-party moet


Nostalgie doet het altijd goed. Dat blijkt overduidelijk uit het succes van de Throwback Friday-party’s.

Mensen willen graag goede tijden van weleer herleven, in het heden. Samen met vrienden even losgaan op muziek uit een ver of minder ver verleden en de goede tijden van vroeger laten herleven. Daarin schuilt het succes van dit soort evenementen.Heel wat te beleven tijdens Friday night Disco fever

Throwback Friday kan heel wat verschillende kanten uitgaan. Zo worden er avonden georganiseerd in het teken van muziek uit de jaren 70, 80 en 90. En dat in verschillende stijlen. Disco, New Wave of New Beat: op dit soort avonden komt er telkens een andere muziekstijl aan bod. Zo krijgt ieder wat wils en wordt een ruim publiek bediend. Een avondje onbezorgd uit de bol gaan met familie, vrienden of zelfs collega's: het wordt allemaal perfect mogelijk en de kans is groot dat vele mensen zich aangesproken voelen door dit bruisende initiatief.


Terug naar de tijd van toen

Vroeger waren er heel wat mogelijkheden om elkaar in ongedwongen momenten te ontmoeten. Boerenbals, fuiven en discotheken: ze maakten onlosmakelijk deel uit van het uitgaansleven. Vele van die zaken behoren vandaag niet langer tot het uitgaanspatroon. Daarom is een Throwback Friday de ideale gelegenheid om die feestcultuur weer even te laten herleven. En mensen die er toen niet bij waren ook te laten kennismaken met het ongedwongen uitgaansleven van vroegere tijden.


Theadrôme nodigt u uit voor retroparty disco party

Op 21 april nodigt Theadrôme u en uw familie en/of vrienden uit op een nieuwe Throwback Friday-party. Reserveer zeker tijdig uw tickets zodat u zeker bent van uw plaatsen. Er is voldoende parking te vinden in de onmiddellijke omgeving zodat u onbezorgd kunt gaan feesten zonder dat u al te ver moet stappen.


Hartelijk welkom!


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti

Impossibile caricare i commenti
Si è verificato un problema tecnico. Prova a riconnetterti o ad aggiornare la pagina.
bottom of page