top of page
  • Foto van schrijverTheadrôme

Een origineel avondje ? Boek deze all-in-one spektakel beleving

Een thema-avond om nooit meer te vergeten…

Een origineel avondje plannen in goed gezelschap: vergeet de Moulin Rouge in Parijs of een casinoavond in Las Vegas. Het is veel dichterbij te doen, in feestzaal Theadrôme in Wilrijk. Lekker eten en drinken, genieten van een spectaculaire show met humor en entertainment door talentvolle, professionele artiesten gaan hand in hand tijdens een thema-diner van Theadrôme. Samen vormen ze een all-in-one spektakel beleving. Prikkel uw zintuigen met dans, acrobatie, kostuums en decoratie die tot de verbeelding spreken. Theadrôme avonden hebben telkens iets magisch. Sfeer, amusement en mooie herinneringen verzekerd!
En tegelijk een thema-avond om even alles te vergeten!

Theadrôme doet wegdromen en organiseert originele avonden met een twist. Onze thema-diners zijn zo levensecht dat u op zo’n avond even alle sleur en stress vergeet van vandaag en helemaal in het thema kruipt. Gewoon genieten is de boodschap, zowel qua eten en drinken als entertainment.


Elke gast dompelen we onder in een door ons gekozen thema, inclusief een heerlijk diner met verzorgde catering in een fantastisch kader. Want alleen al de adembenemende Theadrôme feestzaal in Wilrijk doet monden openvallen van verbazing. Uiteraard past echt letterlijk alles in het gekozen thema, inclusief de setting, outfits, optredens en decoratie. Alleen de gastvrijheid, service en kwaliteit zijn terugkerende factoren. Onlangs katapulteerden we onze gasten terug naar de jaren ’20 onder het thema Gatsby, een thema-avond in stijl met verpletterende wauw-factor!


Bel snel om uw beleving te reserveren en tel de dagen af tot de volgende memorabele thema-avond bij Theadrôme in Wilrijk!


279 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page