top of page
  • Foto van schrijverTheadrôme

CaRnYvalé Romantic Night. Verwarm u met onze najaarsshow in oktober

Bijgewerkt op: 9 jan. 2023

Heeft u binnenkort iets te vieren met uw partner? Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw geliefde? Of heeft u simpelweg zin om weer eens iets leuks en romantisch te doen als koppel, gewoon omdat het kan? Dan nodigen we u graag uit om op 21 en 22 oktober 2022 langs te komen op de CaRnYvalé Romantic Night in de Theadrôme in Wilrijk. Een intieme avond vol passionele dansspektakels, liefdevolle muziek en een romantisch diner die u niet snel zal vergeten!Romantiek en show in een prachtige omgeving

De Theadrôme in Wilrijk staat al jaren bekend in de wijde omgeving als dé locatie voor prachtige voorstellingen en spectaculaire shows. De perfecte plek dus voor een avondje uit vol zang, dans, passie en heerlijk eten. Om samen met uw geliefde te kunnen genieten van onze CaRnYvalé Romantic Night op 22 oktober, stellen wij daarom twee verschillende formules voor.


CaRnYvalé Romantic Night – Show & Diner

Een authentieke en romantische show tijdens een uitgebreid gastronomisch driegangendiner op de beste plaatsen in de prachtige Theadrôme. Het spektakel gaat om 18:30 van start op beide dagen en de prijs per persoon bedraagt €95.


CaRnYvalé Romantic Night – Show & Apero-Dessert

U kan er ook voor kiezen om van uw diner ergens anders te genieten en in de Theadrôme uw volledige aandacht te richten op het spektakel (en uw geliefde, natuurlijk!). Voor een prijs van €45 per persoon kan u vanaf het balkon of in de zaal van de Theadrôme de prachtige romantische show meemaken, onder het genot van een glaasje bubbels en een overheerlijk dessert.


Lijkt een CaRnYvalé Romantic Night bij Theadrôme u wel wat? Mis deze unieke show niet en bestel nu alvast uw tickets via onze eigen website!

65 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page